Meer lezen

FAQ

Vragen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden!

Welke kosten kan ik nu precies verwachten?

Wat kost een OnePage

De kosten voor een Onepage pagina zijn eenmalig €249,-. Vervolgens betaal je €19,95 per maand (jaarlijks gefactureerd) of €24,95 (OnePage Flex, maandelijks gefactureerd). Deze kosten zijn o.a. voor de webhosting, domeinnaam, (10) e-mailaccounts en toegang tot het cms systeem, om zelf eenvoudig aanpassingen te kunnen doen aan de pagina.

Hoe lang loopt mijn OnePage contract?

Wat is een OnePage

De looptijd van een OnePage contract is minimaal 1 jaar en van een OnePage Flex 1 maand. Je contract beëindigen kan eenvoudig door je opzegging te mailen naar info@onepage.nl

Wat gebeurt er met mijn OnePage na het opzeggen van mijn contract?

Wanneer je besluit om je OnePage contract te beëindigen bestaat er de mogelijkheid om jouw OnePage onder te brengen bij een hostingpartij naar keuze. Tegen een betaling van €99,- sturen wij je complete pagina op, zodat je deze gewoon online kunt houden. Let wel, je hebt na opzegging geen toegang meer tot het Onepage CMS systeem om zelf eenvoudig aanpassingen te kunnen doen. Daarnaast raden wij je aan een back-up te maken van je mailbox. De mails zullen namelijk van de servers worden verwijderd.

Hoe en wanneer wordt er gefactureerd?

Wat kost een OnePage

De eenmalige kosten van €249,- worden na het afsluiten van het contract gefactureerd. Deze factuur dient binnen 14 dagen te zijn voldaan. Uw OnePage zal na betaling van de factuur binnen 7 werkdagen online staan. Bij een OnePage contract worden de kosten 1 keer per jaar gefactureerd. Bij een OnePage Flex worden de kosten maandelijks gefactureerd. Deze factuur dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.

Wanneer is de helpdesk te bereiken? 

OnePage Helpdesk

OnePage is gemaakt voor jou! Daarom werken wij met een super eenvoudig CMS systeem, waarbij je zelf tekst en foto's kunt aanpassen. Mocht je er toch een keer niet uitkomen, dan staat onze helpdesk voor je klaar. De helpdesk is op werkdagen tijdens kantooruren tussen 09.00 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 078 - 203 20 00. Mailen kan natuurlijk altijd, deze worden binnen 24 uur beantwoord, maar meestal veel sneller.

Is mijn OnePage vindbaar in zoekmachines?

OnePage is technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. OnePage pagina's kunnen bijzonder goed geïndexeerd worden en zijn supersnel, wat weer een positief effect heeft op de zoekresultaten.

Vragen stellen is gratis!

We hebben geprobeerd om de meest voorkomende vragen voor je te beantwoorden. Toch nog niet het antwoord gevonden dat je zocht? Twijfel niet en neem contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij staan je graag te woord. 

Contactformulier

Versturen