Meer lezen
Met OnePage Kickstart kun je meteen vol gas van start!

OnePage, logo, visitekaartjes en Facebook omslagafbeelding voor maar €499,- (ex btw en in combinatie met een OnePage of OnePage Flex abonnement)

Starten met ondernemen

Als startende ondernemer sta je voor veel uitdagingen. Naast het opzetten van je business heb je te maken met boekhouding, verzekeringen, klantwerving etc. Ondanks de vele mooie kanten van het zelfstandig ondernemen heb je ook te maken met onzekerheden en vragen waar je nog even geen antwoord op hebt.

Klanten bereiken

1 ding is zeker: Je wilt klanten bereiken en kennis laten maken met jouw product of dienst. Het laten maken van een website, logo, visitekaartjes en de juiste uitstraling op social media kan behoorlijk in de papieren lopen. Om jou te helpen met een goede start van je bedrijf presenteren wij OnePage Kickstart. Een betaalbaar totaalpakket, waarmee je als ondernemer vanaf dag 1 voor de dag kunt komen. Succes met ondernemen!

Jouw onderneming
in een nutshell

OnePage is een website waarop je jouw onderneming op professionele en overzichtelijke wijze kunt presenteren. Op deze pagina vertel je over jouw onderneming, laat je zien wat je doet en kunnen klanten contact met je opnemen, zonder dat je een dure website hoeft te laten ontwikkelen.

Alles in 1 oplossing

Om jouw OnePage te laten ontwikkelen betaal je eenmalig een bedrag van €249,-(ex btw). Daarnaast betaal je €19,95 per maand (ex btw, jaarlijks gefactureerd). OnePage verrast je niet met hoge rekeningen achteraf. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent.

• Zelf eenvoudig tekst en foto’s aanpassen
• Eigen domeinnaam
• 10 e-mailadressen
• Persoonlijke helpdesk
• Hosting
• Automatische updates

Contact

Je wilt je eigen OnePage? Laat je e-mailadres en telefoonnummer in het contactformulier achter. Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact met je op. Je OnePage komt steeds dichterbij!

Vragen? Bekijk hier de meest gestelde vragen!

JA, ik wil mijn eigen OnePage

Kies een optie
OnePage (€19,95 per maand, jaarlijks gefactureerd)
OnePage Flex (€24,95 per maand, maandelijks gefactureerd)
OnePage Kickstart (€499,- in combinatie met een OnePage of OnePage Flex abonnement)
Versturen

OnePage is onderdeel van Online Beeldvorming

© OnePage.nl