Meer lezen
Waarom we doen
wat we doen..

Ondernemers helpen met dat
waar wij goed in zijn..


Wist je dat 2 op de 3 Nederlandse ondernemers geen website heeft? Zorgwekkend, zegt hoogleraar en bedrijfskundige Henk Volberda. "Digitalisering is de belangrijkste ontwikkeling van de vierde industriële revolutie waar we nu middenin zitten."
(Bron RTL Z)

Betaalbaar alternatief voor een website

Ondernemers geven aan het nut van een website niet in te zien en het bovendien veel te duur te vinden. Begrijpelijk, als je weet dat je zo €1500 tot €2500 euro kwijt bent voor een simpele website (Over hosting, kosten voor het domein en e-mailadressen nog maar te zwijgen). Natuurlijk heb je zolderkamerpiraten en budgetstunters, maar of je daar nu altijd vrolijk van wordt?

Dat moet anders, dachten wij. We begrijpen dat veel ondernemers helemaal niet zitten te wachten op een uitgebreide website met een hoop toeters en bellen. Of pagina's waar 3 zinnen tekst en 1 foto op staan, om de pagina maar te vullen. Daarom dachten wij: Wat nou, als we eenvoudig 1 pagina kunnen maken, die er fantastisch uitziet, zich aanpast aan elk willekeurig device, eenvoudig aan te passen is en.... ook nog betaalbaar!

OnePage: het online visitekaartje
voor MKB'ers & ZZP'ers.

Een pagina waarop je vertelt wie je bent, wat je doet, waar je gevonden kunt worden, welke openingstijden je hebt en hoe klanten in contact met je kunnen komen. Simpel, effectief en betaalbaar voor iedere ondernemer.

Onze ambitie is om onze gebruikers te blijven verrassen met de eenvoud van OnePage en zo veel mogelijk ondernemers een online visitekaartje te kunnen bieden. Indirect helpen we hiermee ook de klanten van onze klanten om de informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn. Dat noemen we nog eens een win - win situatie.

OnePage is onderdeel van Online Beeldvorming

© OnePage.nl