Betaalbare website laten maken? Kies voor OnePage

Ideaal voor startende ondernemers

Zelf eenvoudig aanpassingen doen

Gebouwd door ervaren webdesigners

Binnen 7 werkdagen online

Professioneel

Een professionele, betaalbare website van jouw onderneming op 1 pagina!

Alles in 1

Wij regelen het voor je: OnePage, hosting, domeinnaam, e-mailadres en SSL certificaat

Eenvoudig bijhouden

Je website bijhouden is een fluitje van een cent!

Mobile friendly

Werkt perfect op alle apparaten (Responsive)

Support

Hulp nodig? Onze helpdesk staat voor je klaar!

No limits

Groeit je onderneming en heb je een extra pagina nodig? Geen probleem!

betaalbare website, goedkoop, simpel

Ideaal voor de startende ondernemer

Als startende ondernemer wil je natuurlijk zo snel mogelijk een professionele website om jezelf online te presenteren. Maar wat als je geen duizenden euro's hebt om te besteden aan een maatwerk website? Dan ben je bij OnePage aan het juiste adres!

Wij maken betaalbare websites voor startende ondernemers, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit en professionaliteit. Bij ons kun je al voor €349,-* een complete website op één pagina laten maken.

* In combinatie met het OnePage of OnePage Flex abonnement voor hosting, domeinnaam, e-mail, etc

Alles in 1 oplossing: goed geregeld!

Onze websites zijn niet alleen betaalbaar, maar ook eenvoudig bij te houden. Met ons gebruiksvriendelijke CMS kun je zelf teksten en afbeeldingen aanpassen, zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt. En mocht je toch hulp nodig hebben, dan staat onze helpdesk voor je klaar.

Kortom, ben je op zoek naar een betaalbare website die binnen 7 werkdagen online staat en die je zelf gemakkelijk kunt bijhouden? Kies dan voor OnePage. Neem contact met ons op voor meer informatie of start meteen met je aanvraag!

goedkope website, voordelige website

Onepage

349,- 

& 24,95/maand
(ex btw, jaarlijks gefactureerd)

 • Custom OnePage
 • E-mail & hosting
 • Beveiligde website (SSL certificaat)
 • Automatische updates

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Telefonische support

onepage flex

399,-

& 29,95/maand
(ex btw, maandelijks gefactureerd)

 • Custom OnePage
 • Maandelijks opzegbaar
 • E-mail & hosting
 • Beveiligde website (SSL certificaat)
 • Automatische updates

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Telefonische support

onepage shop

499,-

& 34,95/maand
(ex btw, jaarlijks gefactureerd)

 • Custom OnePage Webshop
 • E-mail & hosting
 • Eenvoudig producten toevoegen
  Afrekenen via o.a. iDeal, Paypal & Creditcard
 • Beveiligde website (SSL certificaat)
 • Automatische updates

 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Telefonische support

Voorbeelden

Vele ondernemers gingen je voor, Laat je inspireren

Meest gestelde vragen
Wat is een OnePage website?

OnePage is een website op 1 pagina. De voordelen van een OnePage is dat je geen uitgebreide website hoeft te laten maken, maar toch online zichtbaar kunt zijn en klanten contact met je kunnen opnemen. De kosten van een OnePage zijn aanzienlijk lager dan de kosten voor een complete website. Ook kun je met OnePage binnen 7 werkdagen online zijn met jouw site, waardoor je je onderneming snel op de kaart kunt zetten.

Wat zijn de voordelen van een OnePage website?

Een onepage website kan jouw bedrijf veel voordelen bieden. In dit artikel zullen we uitleggen wat een onepage website is en welke voordelen het heeft ten opzichte van een traditionele, meerlaagse website.

Een onepage website is een website die uit één pagina bestaat. In plaats van meerdere pagina's met verschillende inhoud, wordt alle informatie op één pagina gepresenteerd. Dit betekent dat je alle informatie kunt bekijken zonder van pagina te hoeven wisselen. Een onepage website kan een goede optie zijn als je een eenvoudige, overzichtelijke website wilt die snel te navigeren is.

Hieronder staan de belangrijkste voordelen van een onepage website:

 • Snelle laadtijd: Een onepage website laadt over het algemeen veel sneller dan een traditionele website met meerdere pagina's. Dit komt doordat er minder pagina's zijn die moeten worden geladen. Een snelle laadtijd is belangrijk voor jouw gebruikerservaring en kan ook bijdragen aan een hogere ranking in zoekmachines.

 • Eenvoudig te navigeren: Omdat alle informatie op één pagina staat, is een onepage website eenvoudig te navigeren. Je hoeft niet te zoeken naar de informatie die je nodig hebt en kunt snel naar de gewenste sectie scrollen.

 • Goed voor mobiele apparaten: Een onepage website is goed geschikt voor mobiele apparaten, omdat de informatie op één pagina wordt weergegeven en je niet hoeft te zoomen of te schakelen tussen verschillende pagina's.

 • Minder onderhoud: Omdat er slechts één pagina is, is er minder onderhoud nodig dan bij een traditionele website met meerdere pagina's. Dit kan tijd en kosten besparen op de lange termijn.

 • Hogere conversieratio: Een onepage website kan een hogere conversieratio opleveren omdat je niet hoeft te navigeren tussen verschillende pagina's om de gewenste informatie te vinden. Dit kan leiden tot een hogere betrokkenheid en meer conversies.

Kortom, een onepage website kan een goede optie zijn als je een eenvoudige, overzichtelijke website wilt die snel te navigeren is en een hogere conversieratio kan opleveren. Als je meer wilt weten over het ontwerpen van een onepage website, neem dan contact met ons op!

Zijn er ook nadelen aan een OnePage website?

Hoewel een onepage website veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden voordat je besluit om er een te laten maken. Hieronder hebben we de belangrijkste nadelen van een onepage website op een rijtje gezet.

 • Beperkte inhoud: Een van de grootste nadelen van een onepage website is de beperkte inhoud die je kunt presenteren. Omdat alle informatie op één pagina wordt weergegeven, kan het lastig zijn om een uitgebreide beschrijving van je bedrijf, producten en diensten te geven. Bovendien kan het lastig zijn om veel inhoud te organiseren op één pagina, waardoor de pagina er overweldigend uit kan zien.
 • Moeilijkere SEO: Hoewel een onepage website enkele SEO-voordelen heeft, zoals een snellere laadtijd en eenvoudigere navigatie, kan het ook moeilijker zijn om hoog te scoren in zoekmachines. Dit komt doordat je beperkte inhoud hebt en minder mogelijkheden hebt om zoekwoorden te gebruiken en backlinks te krijgen. Bovendien kan het moeilijker zijn om je website te optimaliseren voor verschillende zoekopdrachten.
 • Langere laadtijd bij veel inhoud: Hoewel een onepage website over het algemeen sneller laadt dan een traditionele website met meerdere pagina's, kan de laadtijd aanzienlijk toenemen als je veel inhoud hebt. Dit kan frustrerend zijn voor gebruikers en kan ervoor zorgen dat ze de website verlaten voordat deze volledig is geladen.
 • Minder flexibiliteit: Een onepage website kan minder flexibel zijn dan een traditionele website met meerdere pagina's. Dit komt doordat alle inhoud op één pagina staat en je minder mogelijkheden hebt om verschillende lay-outs te gebruiken en de inhoud te organiseren. Wel is het altijd mogelijk om je website uit te breiden.
 • Moeilijker te onderhouden: Hoewel een onepage website minder onderhoud nodig heeft dan een traditionele website met meerdere pagina's, kan het toch moeilijker zijn om deze te onderhouden. Dit komt doordat alle inhoud op één pagina staat en je alles moet bijwerken als je wijzigingen wilt aanbrengen. Bovendien kan het lastig zijn om de pagina georganiseerd te houden als je inhoud wilt toevoegen of verwijderen.

Kortom, een onepage website kan enkele nadelen hebben, zoals beperkte inhoud, moeilijkere SEO en minder flexibiliteit. Het is belangrijk om deze nadelen af te wegen tegen de voordelen voordat je besluit om een onepage website te laten maken. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een onepage website en hoe je deze kunt optimaliseren, neem dan contact met ons op!

Voor wie is OnePage geschikt?

OnePage is geschikt voor verschillende soorten ondernemers, maar vooral voor startende ondernemers die zich online willen profileren en zichtbaar willen zijn voor hun doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zzp'ers, kleine bedrijven en freelancers die net gestart zijn en nog niet beschikken over een website of online aanwezigheid.

OnePage is ook geschikt voor ondernemers die geen grote budgetten hebben voor het bouwen van een website, maar toch een professionele uitstraling willen hebben online. Doordat OnePage werkt met een vast tarief voor het bouwen van een onepage website, kunnen ondernemers tegen een betaalbaar tarief online aanwezig zijn en hun diensten en producten presenteren.

Daarnaast is OnePage ook geschikt voor ondernemers die snel online willen zijn en geen weken of maanden willen wachten op de oplevering van hun website. Met OnePage kan een onepage website binnen 7 werkdagen worden opgeleverd en kan de ondernemer direct van start gaan met zijn of haar online marketingactiviteiten.

Een onepage kan voor verschillende doeleinden geschikt zijn. Hieronder staan enkele voorbeelden:

 1. Presentatie van een bedrijf of dienst: Een onepage kan gebruikt worden om een bedrijf of dienst op een overzichtelijke manier te presenteren. Op de pagina kan de belangrijkste informatie worden gegeven, zoals het aanbod, de visie en missie, en contactgegevens.

 2. Productlancering: Een onepage kan gebruikt worden om een nieuw product of dienst te lanceren. Op de pagina kan informatie worden gegeven over het product, de voordelen en eventuele acties.

 3. Evenementen: Een onepage kan gebruikt worden om een evenement te promoten en informatie te geven over de locatie, datum, programma en hoe men kan inschrijven.

 4. Portfolio: Een onepage kan gebruikt worden om een portfolio te presenteren van bijvoorbeeld een fotograaf, kunstenaar of designer. Op de pagina kan een selectie van het werk worden getoond en kan meer informatie worden gegeven over de persoon of het bedrijf.

Kortom, een onepage kan voor verschillende type ondernemers en doeleinden geschikt zijn, afhankelijk van het doel van de website en de informatie die gedeeld moet worden.

Ik wil een OnePage laten maken!

Welke kosten kan ik verwachten?

De kosten voor een Onepage pagina zijn eenmalig €349,-. Vervolgens betaal je €24,95 per maand (jaarlijks gefactureerd) of €29,95 (OnePage Flex, maandelijks gefactureerd). Deze kosten zijn o.a. voor de webhosting, domeinnaam, e-mailaccounts en toegang tot het cms systeem, om zelf eenvoudig aanpassingen te kunnen doen aan de pagina.

Hoe lang loopt mijn contract?

De looptijd van een OnePage contract is minimaal 1 jaar en van een OnePage Flex 1 maand. Je contract beëindigen kan eenvoudig door je opzegging te mailen naar info@onepage.nl

Wat gebeurd er met mijn OnePage na het opzeggen van mijn contract?

Wanneer je besluit om je OnePage contract te beëindigen bestaat er de mogelijkheid om jouw OnePage onder te brengen bij een hostingpartij naar keuze. Tegen een betaling van €99,- sturen wij je complete pagina op, zodat je deze gewoon online kunt houden. Let wel, je hebt na opzegging geen toegang meer tot het Onepage CMS systeem om zelf eenvoudig aanpassingen te kunnen doen. Daarnaast raden wij je aan een back-up te maken van je mailbox. De mails zullen namelijk van de servers worden verwijderd.

Kan ik mijn huidige domeinnaam blijven gebruiken?

Ja, dat kan. Wanneer je de verhuiscode van het domein opvraagt bij je huidige provider kunnen wij deze kosteloos voor je overzetten.

Contact

Meer weten? Laat je e-mailadres en telefoonnummer in het contactformulier achter. Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact met je op.

Bellen kan ook: 078 - 203 2000

Stel een vraag