Kennisbank

Inspiratie voor (startende) ondernemers

Is het in 2024 nog belangrijk om een website te hebben?

29-02-2024

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een website veel meer dan alleen een online visitekaartje voor je bedrijf. Het is de basis van je onderneming, een virtuele etalage waar potentiële klanten een eerste indruk van jou en je diensten krijgen. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche, het hebben van een professionele website blijft van essentieel belang.

OnePage Shop, webshop

Wat is een OnePage website?

11-04-2023

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en overzichtelijke manier om informatie over je bedrijf of producten te delen, dan is een onepage website misschien wel de oplossing voor jou. Maar wat is een onepage website precies en hoe werkt het?

website voor startende ondernemers

5 dingen die je moet weten als startende ondernemer

04-04-2023

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Je moet niet alleen je bedrijf opzetten, maar ook aan de slag met marketing, administratie en financiën. Het kan daarom lastig zijn om te weten waar je moet beginnen en waar je rekening mee moet houden. In dit blog delen we vijf belangrijke dingen die je als startende ondernemer moet weten.

De droom om te ondernemen

31-03-2023

Veel mensen dromen ervan om ooit een eigen bedrijf te starten en als ondernemer hun passie te kunnen uitoefenen. Het idee om eigen baas te zijn, je eigen tijd in te delen en je eigen visie tot leven te brengen klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Toch blijft het voor velen bij slechts een droom en laten ze zich tegenhouden om daadwerkelijk te starten als ondernemer.

OnePage Shop, webshop

Startende ondernemer? Waarom een website essentieel is voor jouw succes

11-03-2023

Als startende ondernemer is het hebben van een website van essentieel belang voor de groei en het succes van jouw bedrijf. Een website is jouw online visitekaartje en is de plek waar potentiële klanten informatie kunnen vinden over jouw bedrijf en de producten of diensten die je aanbiedt. Hieronder volgen enkele redenen waarom een website van onschatbare waarde is voor startende ondernemers.

1
2

Contact

Meer weten? Laat je e-mailadres en telefoonnummer in het contactformulier achter. Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact met je op.

Bellen kan ook: 078 - 203 2000

Stel een vraag